För fränt för FLASHBACK del 1

Ursprungligen postat av ozzymandias 
Och idag 2010-06-14 inträffar det årliga tillfälle då det sk brottsoffret Elisabeth Andersson fyller år, närmare bestämt 42 st. Grattis ! För den som är väl insatt i den lilla psykopatens liv och leverne kan det finnas all anledning i världen att fundera över vad hon skulle kunna tänkas önska sig till sin dag. Vad kan hon tänkas vilja ha och framförallt, vad skulle hon egentligen behöva ?

Den som kanske tidigare blivit brutalt misshandlad på hennes anmodan och som dessutom är medveten om att det i hennes bekantskapskrets ingår personer som avtjänat fängelsestraff har således, kanske framför allt p g a ren självbevarelsedrift ett starkt intresse av att vara insatt i vilka uttryck hennes parasiterande livsstil tar sig. Förslagen till födelsedagspresent kan således mycket väl vara sprungna ur en god, egentligen oönskad personkännedom.

Till att börja med skulle kanske Elisabeth Andersson kunna synas vara i behov av en rejäl skuldsanering, givet att hennes skuldsaldo till det allmänna 2010-06-10 uppgick till 536.802 kr, uppdelat på 317 mål. Å andra sidan sanerar faktiskt hennes skulder sig själv i stort sett automatiskt efter 5 år. Att hon hela tiden drar på sig nya skulder inverkar alls icke härvidlag. Detta eventuella önskemål är således inte särdeles relevant.

Å andra sidan kanske Elisabeth Andersson skulle önska sig en rejäl årsinkomst, särskilt med tanke på att hennes inkomst för taxeringsåret 2009 endast uppgår till 34.089 kr. Det blir inte speciellt mycket kvar att leva på med 2 minderåriga barn och en månadshyra på ca 9.000 kr. Emellertid förhåller det sig förmodligen så att hon faktiskt till skillnad från sina skulder betalar sin hyra, dock kanske med hjälp av ett bostadsbidrag hon egentligen inte borde uppbära. Var kommer då pengarna ifrån ? Kanske räcker det med vanligt hederligt svartarbete eller är det så att hon trollar med knäna ? Eller är det någon annan kroppsdel som kommer till användning ? Hur som helst är det troligt att hon trots allt betalar hyran, kanske t o m i tid, eftersom den lägenhet hon bor i vid försäljning representerar ett värde på 4 miljoner för den bostadsrättsförening hos vilken hon är resthyresgäst. Det är nog inte värt att slarva alltför mycket där !

Man kan också tänka sig att Elisabeth Andersson skulle kunna önska sig en ny bil istället för den långa rad av gamla skrotbilar, flera av dem belagda med körförbud, som hon framfört de senaste 10 åren. Visserligen har den senaste bilen klarat både vintern och besiktningen, men den sticker definitivt ut i det prydliga medelklassområde hon beror sedan 1994. Man kanske kan säga att hon skänker en aura av s k white trash åt omgivningarna.

Slutligen, en TV skulle kanske kunna stå på önskelistan. Eftersom vare sig Elisabeth Andersson eller någon i hennes familj någonsin betalat TVavgift kan hon väl aldrig ha ägt någon. Hennes barn har således vuxit upp utan tillgång till TVapparat i hemmet ! Märkligt, skulle man kunna tycka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar